Microsoft Teams OSAKSI PUHELINRATKAISUASI

Tahtoisitko soittaa tavallisia puheluita Microsoft Teamsin avulla? Haluatko sen käyttöösi 48 tunnissa?

Konseptin toimivuuden osoittaminen 10 puhelinnumerolla ja käyttäjällä hintaan 60 €/​kuukausi*!

Cellipin ainutlaatuinen ratkaisu on puhelut Office 365:ssa Microsoft Teamsin avulla. Meillä on laaja valikoima Yhdistyneiden Kuningaskuntien numeroita kaikilla suuntanumeroilla.
Saat automaattisesti puheluratkaisun koko Eurooppaan, sisältäen mahdollisuuden saada kansainvälisiä puhelinnumeroja yli 50 maasta.
Aloita kokeilemalla uusia numeroita, minkä jälkeen voit siirtää palveluun olemassa olevia numeroita. Ratkaisuumme sisältyy kaikki mitä tarvitset moderniin ja täysin pilvipohjaiseen puheluratkaisuun.
Cellip tarjoaa myös edistyneempiä ominaisuuksia ja puhelinkeskuspalveluita niille, joille Office 365:n sisältämät työkalut eivät riitä.

Cellip on valittu Microsoftin vuoden äänikumppaniksi kahtena peräkkäisenä vuonna. Valitse sinäkin operaattori, johon Microsoft luottaa.


* Edellyttää, että sinulla on puhelinliikenteen salliva Office 365, E5 tai vastaava E-lisenssi, jossa on puhelinjärjestelmän lisenssi lisäpalveluna.

Cellip, Microsoftin luottama palveluntarjoaja – Cellip on valittu Microsoftin vuoden äänikumppaniksi kahtena peräkkäisenä vuonna.

Aloita puhelimen käyttö Microsoft Teamsilla!Cellip on toimittanut puhelinliikenteen ratkaisuja 15 vuoden ajan

Viimeisen seitsemän vuoden ajan Cellip on keskittynyt puhelinliikenteen palveluiden tarjoamiseen Microsoftin eri alustoilla sertitifioiduista SIP-trunk -ratkaisuista Lync 2013 / Skype for Business ratkaisuihin sekä Office 365 -puhelinjärjestelmän Skype for Business Online ja Microsoft Teamsia -ratkaisuihin.

Cellip on toimittanut puhelinliikennepalveluita yli 3000 yritysasiakkaalle vuodesta 2003 alkaen.
Valitse toimittaja, joka pystyy tuottamaan Microsoftin palveluita ja puheluratkaisun, joka mahdollistaa Microsoft Certified Technicians -järjestelyn tarjoaman välittömän tuen mihin tahansa ongelmiin.

Asiakastapaus

Voimme nyt uudelleen sijoittaa puhelinliikenteemme Microsoft Cloud PBX:ään yhdessä Cellip Cloud PBX Connectin kanssa. Se on sekä osa pilvipalveluiden kokonaisstrategiaamme että luonnollinen askel siirrettyämme Exchangen pilveen.

Cellip pystyy vastaamaan korkeisiin vaatimuksiin, joita kohdistamme palveluntarjoajiimme, aivan kuten me itsekin pyrimme toimimaan omia asiakkaitamme palvellessamme.

Fredrik Thorning Netel Groupin IT-johtaja

Kehitä ratkaisuja Competellan avulla: Operaattorille ja yhteyskeskuksen työntekijöille

Competellan Unified Communications Suiten avulla pystymme siirtämään vanhemman puhelinjärjestelmäsi (PBX) Office 365 Cloud PBX -maailmaan. Näin pystyt säilyttämään yhteyskeskuksen, vastaanoton ja toimijoiden olemassa olevat ominaisuudet ja laajentamaan niitä entisestään.